Menü
Your Cart

Rézkendő 1 db ( II. osztály)

Tisztelt Ügyfelünk!

Technikai okok miatt rendelés leadására jelenleg nincs lehetőség. Megértését köszönjük!
 Rézkendő 1 db ( II. osztály)
Új
Rézkendő 1 db ( II. osztály)
  • Készlet: Raktáron
  • Márka: Lorix Kft.
  • Cikkszám: Lr-001
3,290Ft
Bruttó ár 3,290Ft

Rézkendő 1 db ( II. osztály)

A következő problémák kezelésére ajánlott: 

- nyaki és vállfájdalmak 

- stresszes állapotok 

- menstruációs görcsök 

- versenysport során kialakult problémák 

- huzatos helyen, téli időszakban 

- ödéma 

- kötött izomzat, izomfájdalom, izomgörcs 

- csontritkulás 

- ízületi fájdalmak 

- reumatikus fájdalmak


Használati javaslat 

A kendőt célszerű a nyakba kötni, vagy a fájós testrészt betekerni vele. Az első héten többször rövidebb ideig (érzés szerint, 10 perctől kezdve akár 3 óráig) használjuk. Ilyenkor a réz elkezdi oldani a sokszor több éve görcsös állapotban levő izmok feszültségét, a felszabaduló méreganyagokat pedig a szervezetnek ki kell ürítenie.

A réz oldja a nyaki szakasz, a vállizmok görcseit, ezért a hirtelen felszabaduló, addig blokkolt energiák miatt esetenként az arcon bőrpír keletkezhet. Ez természetes jelenség. A második héttől már folyamatosan is használhatjuk. Sűrű fejfájás és szempanaszok esetén érdemes gyakran alkalmazni.

Huzatos helyen, vezetés közben, légkondicionáló működése esetén célszerű megelőző jelleggel is használni. Izzadság hatására a rézből természetes módon kékeszöld elszíneződés keletkezik, ezt ne próbáljuk eltávolítani, mert így gyorsítjuk az elhasználódást.

Átlagos használat esetén a várható élettartam 1 év. Ha a rézkendőt viselve viszkető érzést tapasztalunk, akkor használatát azonnal függesszük fel. Ez rövid idejű alkalmazás (l-2 nap) esetén a nagyon ritka rézallergiát jelzi. Ilyenkor sajnos a használata nem javasolt. (A kiütés pár órán belül eltűnik a bőrfelületről.)

Több hónapos viselés után viszont a viszketés azt jelzi, hogy szervezetünk már kellő mennyiségű rezet vett fel. Tartsunk pár hetes szünetet, majd újból használhatjuk.

Mozgásba hozta: GrenT Média