Menü
Your Cart

Crystal Gold Natur Power 200ml

Tisztelt Ügyfelünk!

Technikai okok miatt rendelés leadására jelenleg nincs lehetőség. Megértését köszönjük!
Crystal Gold Natur Power 200ml
Új
Crystal Gold Natur Power 200ml
  • Készlet: Raktáron
  • Márka: Vita Crystal
  • Cikkszám: 5999567720467
4,260Ft
Bruttó ár 4,260Ft

Crystal Gold Natur Power 200ml

z aranykolloid hozzájárulhat a mentális és testi tisztításhoz, a vérkeringés serkentéséhez, a szívritmus szabályozásához, az agy teljesítményének és a koncentráció növeléséhez, a fertőzések megelőzéséhez, kezeléséhez. Jótékony hatással lehet az ízületi gyulladásokra és fájdalmakra, az asztmára, alkohol-, nikotin-, koffein- és szénhidrát függőségre.

Az ősi egyiptomiak már több mint 5000 évvel ezelőtt fogyasztottak aranyat mentális és testi tisztítás céljából. E nemesfém hatékonyságát mi sem bizonyítja jobban, mint a világhírű német bakteriológus Dr. Robert Koch felfedezése, mely szerint a TBC-t okozó baktérium arany jelenlétében nem életképes - Munkájáért Dr. Koch orvosi Nobel-díjat kapott.

Fájdalomcsillapító hatással rendelkezik, a mozgásban segítséget nyújt és asztma esetén is pozitív tapasztalatok vannak vele kapcsolatban.

Segíti a szív normál működését és szabályozza a szívritmust. Az agy és az idegrendszer állapotának javítója.

A Nano Gold aranykolloid oldat egy táplálékkiegészítő, mely természetes ásványi anyagokkal rendelkezik.

Mellékhatása nem ismert. Kutatások bizonyítják az arany gyógyító hatását, miszerint az képes javítani az agyi teljesítményeket, a koncentrációt és élesíti az elmét. Az aranykolloid hasznosnak bizonyult többek között depresszió kezelésében, félelemérzet leküzdésében és erősíti a stressztűrő képességet.


Kúraszerű alkalmazása után a levertség, a fáradtság és a félelemérzet megszűnik. Nem csak idegrendszeri problémák esetén alkalmazható, lelki problémák leküzdésében is segítséget nyújt.

Az arany egészségre káros hatása az elmúlt 100 év szakirodalmi adatai alapján nem ismert.

Javasolt fogyasztás: 20-50 ml/nap.

Tárolás: Száraz, hűvös, fénytől védett helyen, gyermekektől elzárva.


Figyelmeztetés: Fémallergia esetén kerülje a termékkel való érintkezést.

Az Aranykolloid

Az aranykolloid az arany szub-mikrométer méretű részecskéinek szuszpenziója (vagy kolloidja) valamilyen folyadékban (általában vízben). Ez a folyadék legtöbbször intenzív piros színű (kevesebb, mint 100 nm esetén) vagy piszkos sárgás (nagyobb részecskéknél).


Az arany nanorészecskéinek egyedi optikai, elektronikus és molekuláris tulajdonságai révén számos kutatás tárgyát képezi és jelentős a köre az alkalmazási területeinek, beleértve az elektron-mikroszkópiát, az elektornikát, a nanotechnológiát és az anyagtudományt. 

Az arany kolloid nanorészecskék tulajdonságai és felhasználásának módja az alakjuktól függ. Például a pálcika alakú részecskéknek egyaránt van kereszt- és hosszirányú abszorpciós csúcsa és alakjuk anizotrópiája befolyásolja az önszerveződésüket. 

Az emberek eltérő okokból alkalmazzák az Nano Gold arany kolloidot.

Sokan az öregedés ellen használják az idegrendszert támogató hatását. Mások szellemi képességeik növelése érdekében, a jobb munkahelyi, iskolai vagy sportteljesítményért vagy egyéb, figyelmet, motoros képességeket vagy koncentrációt igénylő feladatokhoz. 

Az aranykolloid közismerten nyugtató hatású, különösen jótékonyan hatású lehet ADD vagy ADHD esetén.

Használható a drog- és a különböző függőségek kezelésének kiegészítésére is. Csökkenti a koffein, az alkohol, a narkotikumok és a cukor/szénhidrát iránti vágyat. Enyhítheti a depresszió tüneteit, az idegességet és szezonális hangulatzavart (SAD).


ÖSSZETEVŐK

Összetevők: szűrt, reverse osmosissal tisztított víz, színezék: arany por (E175), antioxidáns: aszkorbinsav (C-vitamin), édesítőszer: Stevia rebaudiana Bertoni levél extract (Steviol-zglikozid 95%, E960).


Mozgásba hozta: GrenT Média