Menü
Your Cart

Szállítási, átvételi információk

A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja

A csomag személyes átvétele esetén a vételár a helyszínen készpénzben fizetendő.

Lehetőséget biztosítunk a csomag értékének (vételár és esetleges szállítási díj) előre történő kiegyenlítésére (természetesen személyes átvételt is választhat). A banki előre utalás a La Pratique Kft. Erste Bank Zrt. 11600006-00000000-99263399 számlaszámra teljesítendő, a visszaigazoló e-mailben található rendelésszámot kérjük a közleményben feltüntetni. A megrendelt termék a végösszeg beérkezését megelőzően át nem vehető és futárszolgálattal ki nem szállítható.

Utánvétel estén a megrendelt terméket és a szállítás díját a csomag átvételekor a futárnak kell készpénzben kifizetni vagy bankkártyával.

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát (garancia levelet) a csomag tartalmazza.

Házhoz szállítási, személyes átvételi információk

A megrendelt termékek (szállítási díj felszámítása nélkül) üzletünkben személyesen átvehetőek az erről szóló értesítést követő 6 munkanapig, vételár előre történő kiegyenlítése esetén 10 munkanapig az átvételi telephelyeken.

 Max szállítási súly: 18 kg Törökbálinton, a többi átvételi helyen max. 10 kg. 

 

2045 Törökbálint Szabadság tér 1. 

Telefonszám: 06-70-5100-004 - készletinformációk és már átvehető rendelésekkel kapcsolatos egyeztetés H-P 10:00-17:00  Szombat: 10:00-13:00 

Átvétel: H-P 10:00-16:00 – ettől eltérő időpontban is, egyeztetés után

Fizetés készpénzben.  

Házhoz szállítás esetén Webáruházunk megrendeléseit a Mixpakk Kft. teljesíti. (A megrendelések házhoz szállítását csak Magyarország területén tudjuk vállalni.) A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük! 

Az esetleges későbbi félreértések elkerülése végett a futárszolgálatnak történő átadást megelőzően a csomagok tartalmát fényképezőgéppel rögzítjük.

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a csomagon észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és tételesen vegye át az árut. Kérjük, hogy a termékek sértetlenségét, mennyiségét is ellenőrizze a helyszínen, mivel hiányosság, sérülés esetén azt jegyzőkönyvben kell rögzíteni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Házhoz szállítási díjak

Személyes átvétel esetén: 0Ft - INGYENES (szállítási, kezelési, csomagolási díj nem kerül felszámításra)

Futárszolgálattal: 

25.000 Ft-ig -1.590.- Ft.

25.000.-Ft  összeg felett INGYENES - 0 Ft választható 

Személyes átvétel esetén: 0Ft - ingyenes (szállítási díj nem kerül felszámításra)

Ettől eltérően szállítási akciók keretében.

A szállítási díj maximálisan 18 kg súlyú megrendelés szállítását foglalja magában. 

A 25.000 Ft feletti rendelések kiszállítása ingyenes. (Maximálisan 18 kg súlyú megrendelés szállítását foglalja magában, értéktől függetlenül a 18 kg-ot meghaladó csomagokra 18 kg-on-ként további 1.290 Ft szállítási díjat számolunk fel. ) melyet a rendelési felület nem tud kiszámlázni ezért utólag számla kiállításánál kerül kiszámlázásra. Összeg határtól függetlenül a Maximálisan szállítható rendelés egy csomagban bruttó súlyban 25 kg. 

Házhoz szállítás esetén a termékek árán felül a fentiek szerinti szállítási díjat kell fizetni. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra.

Packeta Csomagpontra- Z Pontra történő szállítás

A szállítható Küldemények tömeg – és mérethatárai a következők: 

• A Csomag maximális súlya: 10 kg 

• A Csomag legkisebb mérete: 10 x 7 x 1 cm 

• A Csomag maximális mérete: három oldal össz. mérete 150 cm (pl. 60x50x40), egyoldali hossza max. 120 cm. 

„Standard Csomag “: a Csomag három oldal össz. mérete nem haladja meg a 120 cm-t és/vagy a Csomag leghosszabb oldala nem hosszabb, mint 70 cm, valamint a Csomag súlya nem haladja meg az 5 kg-ot. 

„Méreten felüli Csomag”: az a nem standard paraméterekkel rendelkező Csomag, amelynek az egyik oldal hossza meghaladja a 120 cm-t és/vagy a Csomag oldalainak összege meghaladja a 150 cm-t (pl. 60 × 60 × 40 cm) és/vagy összsúlya a 10 kg-ot

Z-pont Packeta átvevőhelyre történő szállítás díja:

 - 1.090.-Ft. - 2 kg szállítási  súlyig

- 1.350.- Ft. - 2 - 5 kg közötti szállítási súlyig

- 1.890.-Ft.  - 5 -10 kg. közötti súlyig

25.000.-Ft. összeg felett ingyenes szállítási költség választható amennyiben a rendelés súlya 2 kg-ot nem haladja meg.

Méreten felüli csomag szállítási díja külön kerül kiszámlázásra, melynek összege 1.590.-Ft. A plusz szállítási díjak a számlázáskor történnek, a megrendelésnél a rendszer nem tudja a termékek súlyát ezért automatikusan csak az összeghatárt tudja visszaigazolni.

Mozgásba hozta: GrenT Média