E-mail: info@bijosag.hu Telefon: +36-70-51-00-004
CIRKULIN ARTICSÓKA DRAZSÉ /ÚJ/ 45 db

CIRKULIN ARTICSÓKA DRAZSÉ /ÚJ/ 45 db

  • Gyártó:manufacturer
  • Cikkszám: '4056500050850'
  • Elérhető: Rendelhető 2-5 munkanap
  • 3,165Ft

  • Nettó ár: 3,165Ft
- OR -

CIRKULIN ARTICSÓKA DRAZSÉ /ÚJ/ 45 db

 

Az articsóka hozzájárul a vér triglicerid szintjének fenntartásához és a normális emésztéshez.


Az emésztésnél a máj és epe megfelelő működése döntő fontosságú. A máj termeli az epét, mely a zsírok feldolgozásához elengedhetetlen. Ez az epehólyagban raktározódik el és onnan kerül a vékonybélbe. Fő feladata a zsírok apró részecskékké történő bontása, ezáltal segíti azok felszívódását. Ha máj nem termel elég epét, akkor a szervezetünk az étkezési zsírokat nem tudja megfelelően lebontani. Ilyenkor következik be a „kő a gyomorban” érzés, és fáradtnak levertnek érezzük magunkat. Akinek már volt lehetősége kipróbálni friss articsókát vagy articsóka likőrt, azok ismerik emésztést támogató hatásait.

A Cirkulin articsóka drazsé articsókalevelek kivonatát tartalmazza az articsóka koncentrált vitál-anyagaival.

Adagolási javaslat: 
A főétkezéshez vegyen be 1-2 drazsét megfelelő mennyiségű folyadékkal. Az ajánlott maximális napi 2 drazsé 800 mg articsókalevél-kivonatot tartalmaz, mely 24 g friss articsókalevélből készül.

Csomagolási egység: 45 drazsé/39g

összetevők:

Articsókalevél 3-6:1 arányú száraz kivonata, szacharóz, csomósodást gátló: talkum, szilícium-dioxid, zsírsavak magnézium sói; stabilizátor: gumiarábikum; glükózszirup, maltodextrin, színezék: kálcium-karbonát, titán-dioxid; tejcukor, emulgeálószer: cellulóz, hidroxi-propil-metil-cellulóz.