E-mail: info@bijosag.hu Telefon: +36-70-51-00-004
COLON CLEANSE NARANCS 340 G

COLON CLEANSE NARANCS 340 G

  • Gyártó:manufacturer
  • Cikkszám: '083502234562'
  • Elérhető: Raktáron
  • 9,046Ft

  • Nettó ár: 9,046Ft
- OR -

COLON CLEANSE BÉLTISZTÍTÓ NARANCSPOR 340 G

 

Colon Cleanse Béltisztító narancs por

 

A Colon Cleanse béltisztító folyamatos használata biztosítja, hogy a nyálka, a mérgek és a salakanyagok ne zárják el az emésztőrendszert.

Segít tisztán tartani a vastagbelet, és elősegíti a salakanyagok szabad és hatékony mozgását.

A rost továbbá segít egészséges állapotban tartani bélflórát, valamint segít az állapotmérgek felszívódásában azáltal, hogy a belekben egy szivacsos, zselés masszát képez.

A folyadékok felszívásával lebontja és eltávolítja a mérgező salakanyagokat, melyek a vastagbél redőiben és zugaiban rekedtek. A rostok segítenek az egészséges bélflóra fenntartásában is. A tiszta vastagbél meggátolja a káros baktériumokat és élősködőket, hogy az ember ürüléken táplálkozzanak.

Milyen egészségügyi problémák esetén hatásos a Colon Cleanse?

Emésztési problémák, bélpanaszok (székrekedés, bélproblémák, divertikulózis, IBS), magas koleszterinszint, túlsúly, candida, gombás fertőzések, egyéb betegségek (allergia, szénanátha, ízületi panaszok, bőrproblémák, gyakori fejfájás), emésztési problémák, bélpanaszok.

A Colon Cleanse folyamatos használata biztosítja a bélrendszer olajozottságát ezáltal a a salakanyagok akadálytalan távozását.

6 hetes tisztító kúra esetén: naponta 2x reggel és napközbeni étkezés előtt vagy fogyókúra esetén étkezés helyett gyümölcsitalban,vagy bármilyen folyadékban egy kanál Colon Cleanse-t elkeverve azonnal elfogyasztani. A psyllium duzzadékony természete miatt hamar sűrűvé válik!

kiszerelés: 340 g