E-mail: info@bijosag.hu Telefon: +36-70-51-00-004
GRAPE VITAL BIOFERTÕTLENÍTÕ JÁTÉK-KELLÉK 25 ML

GRAPE VITAL BIOFERTÕTLENÍTÕ JÁTÉK-KELLÉK 25 ML

  • Gyártó:Grape Vital
  • Cikkszám: 70333434105228
  • Elérhető: Raktáron
  • 580Ft

  • Nettó ár: 580Ft
- OR -

GRAPE VITAL BIOFERTÕTLENÍTÕ JÁTÉK-KELLÉK 25 ML

Biofertőtlenítő – Grape Vital Grapefruitmag kivonat koncentrátumból

Mérgező anyagoktól, alkoholtól és klórtól mentes, gyors és hatékony, prémium kategóriás biofertőtlenítő grapefruitmag kivonatból készült, gombák, baktériumok, spórák és vírusok ellen.

Fertőtlenítő gyermekjátékokhoz. A kisgyermekek játékainak tisztítása mindig sok gondot okoz a szülőknek. A játékok a földre kerülnek, a legkülönbözőbb mikrobák telepedhetnek meg rajtuk, melyek azután a gyermek szájába kerülve komoly fertőzéseket is okozhatnak, főleg járványos (influenza) időszakban, ahol egymást fertőzik a gyerekek a játék cserével. A BactoEx Gyermekjáték & kellékek fertőtlenítő oldat alkalmazása nagymértékben növeli a műanyag, fa vagy textilből készült játékok használatának biztonságát. A játékokat fújja le az oldattal, és egy perc hatóidő után öblítés, törölgetés és szárítgatás nélkül már a gyermek kezébe adható. Nem kell aggódni az esetleges fertőzésektől, megbetegedésektől. Alkalmazása nemcsak lakásban és óvodákban elengedhetetlen, de különösen ajánlott a játszótéren, kertben és játszó közösségekben használt játékok esetén.

A BactoEx Gyermekjáték & kellékek felületfertőtlenítő oldat alkalmas felületek napi, vagy időnkénti fertőtlenítésére, ahol a bakteriális, gombás, penészes szennyezettség problémát okozhat.

Nem tartalmaz sem klórt, sem alkoholt, sem benzalkónium-klóridiumot, sem egyéb mérgező és rákkeltő anyagot! Nincs káros mellékhatása!

Garantált védelmet nyújt többek között a játszótereken, óvodákban előforduló Candida, Aspergillus niger, E. coli, TBC, MRSA, Vibrio cholerae, Staphylococcus aureus, Streptococcus faecalis, Salmonella choleraesuis, Listeria monocytogenes, Legionella pneumoniae, Pseudomonas capacia, lépfene, Influenza A,B,C, HPV stb. ellen.

Összetevők Grape Vital grapefruitmag kivonat, víz, L-aszkorbinsav, növényi glicerin, szalicilsav.

Antimikrobiális spektrum baktericid, MRSA, fungicid, virucid és sporicid, egysejtű paraziták ellen.

Alkalmazási terület Bármilyen felület és lemosható felület fertőtlenítésére alkalmazható.

Típus Folyékony koncentrátum. Fény hatására a termék sötétedni kezd, ez a minőséget nem befolyásolja.

Felhasználói kör Lakossági és ipari felhasználásra egyaránt alkalmazható.

Alkalmazási koncentrációk, behatási idő A készítményt koncentráltan a fertőtlenítendő felületre fújjuk ki úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak. Már 1/2 perc után kifejti hatását, de sporicid hatását 10 perc behatás után éri el, gyakorlatilag csíramentessé válik anélkül, hogy kellemetlen vegyszer szag keletkezne.

A BactoEx oldatot fertőtlenítést követően sem leöblíteni, sem letörölni nem szükséges.

Előnye más fertőtlenítő szerekkel szemben nem vegyszerről, hanem egy természetes hatóanyagot tartalmazó fertőtlenítőről van szó, nem okoz gondot, ha az oldat játékokkal vagy élelmiszerrel érintkezik, melyeket a gyermekek a szájukba vesznek.

A BactoEx teljesen természetes növényi anyagokból készített, biológiailag lebomló széles hatásspektumú antiszeptikum, antibakteriális, antivirális, antifungális és antisporicid hatású fertőtlenítőszer, mely egysejtű paraziták ellen is védelmet nyújt!

Figyelmeztetések Más tisztító- és fertőtlenítőszerrel keverni tilos!

Elsősegélynyújtás Nagy mennyiség szembe jutása esetén a szemet alaposan ki kell öblíteni, égő érzés esetén orvoshoz kell fordulni. 

Hulladékkezelés A vízzel kiöblített csomagolóanyag a kommunális hulladék közé kerülhet.

Környezetvédelem/ökotoxikológia A készítménybiológiailag lebomlik. A termék megfelelő használat mellett nem jelent veszélyt a környezetre.

Szennyezésmentesítés A nagy mennyiségben kiömlött (kiszivárgott) anyagot inert nedvszívó anyaggal fel kell itatni.

Tárolás, eltarthatóság Eredeti csomagolásban, jól lezárva, hűvös helyen, közvetlen napsugárzástól, hőhatástól, fagytól védve a gyártástól számított 5 évig megőrzi a minőségét.

Kiszerelési egység 25 ml

Címkék: fertőtlenítés, felület tisztítás, baktérium, vírus