E-mail: info@bijosag.hu Telefon: +36-70-51-00-004
BACH VIRÁGESZENCIA - RESCUE KRÉM 30 G

BACH VIRÁGESZENCIA - RESCUE KRÉM 30 G

  • 4,833Ft

  • Nettó ár: 4,833Ft
- OR -

BACH VIRÁGESZENCIA - RESCUE KRÉM 30 G

 

Ha sérelem ér minket, akkor bőrünkön nyomot hagy. Mindegy, hogy ez egy külső fizikai sérülés, vagy egy belsőnket ért. A bőrünk árulkodik a velünk történtektől.

Bach doktor Originál Bach-virágeszenciái hatással vannak a bőrünkre is. Lelkünk harmóniáját visszaállítva, bőrünk állapota is rendeződik. Nem véletlen, hogy a gyógyíreket használhatjuk külsőleg is, úgy is kifejtik hatásukat. Az öt eszenciából álló RESCUE keverék felhasználásával Nora Weeks – Bach doktor asszisztense – összeállított egy krémet, melyhez a CRAB APPLE Bach-virágeszenciát adta. Ez a krém segítségünkre lehet a bőrápolás során, vagy a bőrt ért irritáció nyomainak regenerálására.

Használhatjuk, ha az időjárás nyomott hagyott a bőrünkön, vagy, ha csípések, allergiás kiütések jelentek meg illetve masszírozás alkalmával is. ha elutazunk érdemes betenni a táskánkba, mert jól jöhet ha megütöttük magunkat, vagy ha izmainkat túlterheltük.

A krém tartalmazza az Originál Bach®-virágkeveréket, kombinálva a Crab Apple (Vadalma) Bach®-virágeszenciával. Intenzív, tartós, hidratáló krém regenerálja és nyugtatja, nedvesíti a száraz, érdes bőrt, és visszaadja természetes kondícióját. Parabén- és parfümmentes.

A készítmény jól kenhető, könnyen és gyorsan felszívódik, használható arcra és testre egyaránt. Használhatják felnőttek és gyerekek egyaránt

Összetevők: Aqua, Isopropyl palmitate, Cetearyl alcohol, Glycerin, Caprylic/ capric triglyceride, Butyrospermum parkii (Shea vaj) butter, Glyceryl stearate citrate, Cera alba (Méhviasz), Cetyl Palmitate, Caprylyl glycol, Xanthan gum, Potassium sorbate, Citric acid, Helianthemum nummularium, Clematis vitalba, Impatiens glandulifera, Prunus cerasifera, Ornithogalum umbellatum, Malus pumila

ALKALMAZÁS

Vékonyan vigye fel az érintett bőrterültre.

Címkék: Bach virágeszencia