E-mail: info@bijosag.hu Telefon: +36-70-51-00-004
BACH RESCUE Night Pearls gyöngy 28 db.

BACH RESCUE Night Pearls gyöngy 28 db.

  • 6,839Ft

  • Nettó ár: 6,839Ft
- OR -

BACH RESCUE Night Pearls gyöngy 28 db.

 

Night keverék a nyugodt alvásért

A RESCUE® Night Pearls azoknak ajánlott, aki a rohanó mindennapokból nehezen kapcsolódnak ki. A RESCUE® Night keverék csepp rövid időn belül elősegíti a lelki stabilizálódást és a testi-lelki pihenést.

A RESCUE® Night keverékben a RESCUE® keverék gyengéden  harmonizálja a gondolatokat és érzelmeket, a White Chestnut (Fehér vadgesztenye) segít fejünk „kiszellőztetésében”.

Sokan ugyanis nem tudnak lefekvéskor „kikapcsolni”. Ébren fekszenek az ágyban, és azon kapják magukat, hogy gondolataik újra és újra bizonyos dolgok, helyzetek körül forognak. Ez a belső monológ nem hagyja, hogy megnyugodjanak, vagy éppen felébrednek az éjszaka közepén és elkezd járni az agyuk. A White Chestnut gondoskodik a „tiszta fejről”. Aki ellazul, nyugodtabban alszik és kipihentebben ébred.

Összetevők: szőlőmagolaj, halzselatin, természetes aroma (narancsolaj, vanília kivonat), tömegnövelő (szorbit), RESCUE® Night keverék (Helianthemum nummularium, Clematis vitalba, Impatiens glandulifera, Prunus cerasifera, és Ornithogalum umbellatum, Aesculus hippocastanum), stabilizátor (pektin), fényezőanyag (Carnauba viasz)

ALKALMAZÁS

tegyen egy gyöngyöt a nyelvére, és hagyja elolvadni. Igény esetén megismételhető. Gyermekek elől elzárva kell tartani! 25°C alatt tárolandó!

Címkék: bach virágeszencia a nyugalomért