E-mail: info@bijosag.hu Telefon: +36-70-51-00-004
BACH RESCUE Night csepp – alkoholmentes 10 ml

BACH RESCUE Night csepp – alkoholmentes 10 ml

  • 5,235Ft

  • Nettó ár: 5,235Ft
- OR -

BACH RESCUE Night csepp – alkoholmentes 10 ml

 

Night keverék csepp azoknak ajánlott, aki a rohanó mindennapokból nehezen kapcsolódnak ki. A RESCUE® Night keverék csepp rövid időn belül elősegíti a lelki stabilizálódást és a testi-lelki pihenést.

A RESCUE® Night keverékben a RESCUE® keverék gyengéden  harmonizálja a gondolatokat és érzelmeket, a White Chestnut (Fehér vadgesztenye) segít fejünk „kiszellőztetésében”.

Sokan ugyanis nem tudnak lefekvéskor „kikapcsolni”. Ébren fekszenek az ágyban, és azon kapják magukat, hogy gondolataik újra és újra bizonyos dolgok, helyzetek körül forognak. Ez a belső monológ nem hagyja, hogy megnyugodjanak, vagy éppen felébrednek az éjszaka közepén és elkezd járni az agyuk. A White Chestnut gondoskodik a „tiszta fejről”. Aki ellazul, nyugodtabban alszik és kipihentebben ébred.

Összetevők: glicerin, Helianthemum nummularium, Clematis vitalba, Impatiens glandulifera, Prunus cerasifera, és Ornithogalum umbellatum, Aesculus hippocastanum vizes kivonata.

ALKALMAZÁS

4 cseppet cseppentsen közvetlenül a nyelvére, vagy 4 cseppet tegyen egy pohár vízbe és azt kortyolja el. Igény esetén megismételhető. 25°C alatt tárolandó!

Címkék: bach virágeszencia a nyugalomért