Gondoltad volna, hogy milyen sokat jelent az a három betű? B I O...
​Sokan hallottak már róla, látják a boltokban, sőt talán már szerencséjük is volt hozzá. Viszont azt nagyon kevesen tudják, hogy milyen jó hatással van az egészségre, és szó szerint életben tart minket. 

Fejlettebb nyugati országokban komoly hangsúlyt fektetnek a bio élelmiszerek fogyasztására valamint az azonos anyagokból készült táplálék kiegészítők bevitelére is. Itt jön a kérdés, hogy ez miért olyan fontos és miben különbözik, a "normális" termékektől. Ehhez először azt kell megértenünk, hogy a hagyományos élelmiszerek, zöldségek és táplálék kiegészítők hol vesztették el táp és vitaminértéküket és miért válnak egészségünk ellenségeivé. 

A válasz igen rövid és egyszerű: Tömeg gyártás. Ahhoz, hogy az élelmiszer gyártók, termelők minél nagyobb mennyiségű táplálékot tudjanak biztosítani, hogy kielégíthessék a 21. század gigantikus számú felvevő piacának igényeit, trükkökhöz kell folyamodniuk. A zöldségek genetikailag manipulálva vannak, a tejet és a húst - még életében… - hormonokkal kezelik, így a mennyiség nő, viszont a minőség csökken. A génmanipulált és hormonkezelt élelmiszerek fogyasztásával, olyan anyagokat viszünk be szervezetünkbe, melyek "áldásos" munkájukat sok esetben bennünk folytatják. Hormonháztartásunk gyakorlatilag megbolydul. Nem értjük, miért hízunk, miért vagyunk fáradtak és betegek. Tovább mennék egy „picit": érrendszeri és szívbetegségek, valamint a daganatos elváltozások a végső állomás, ha nem figyelünk. Szépen lassan adagolva a különböző, szervezetünk számára nem kívánatos anyagokat, beteggé tesszük magunkat és mind e közben azt hisszük, hogy "Hú, de jó, egészségesen étkezünk!" 

Lehet, hogy a bio élelmiszerek és táplálék kiegészítők ára kicsit magasabb, mint "hagyományos" társaié, viszont sokkal olcsóbb, mint az orvosok és a gyógyszerek. Fent említett termékek alapanyagát teljesen természetes körülmények közt termesztik, genetikailag és más módszerekkel nem manipulálják, nem permetezik és gondosan ügyelnek arra, hogy kórokozómentes környezetben folyjon az előkészítésük, előállításuk is. 

Szép bőr, lapos has, kiváló állóképesség, munkabírás, jókedv, kicsattanó energia, ezek mind a megfelelő hormonműködés eredményei. Ebben segít nekünk minden olyan termék és élelmiszer, amin ez a három betű áll: B I O. 

Jó egészséget kívánunk! :)


+1 VÁLOGASS KEDVEDRE FOGYÓKÚRÁS TERMÉKEINKBŐL, AMIK SZINTÉN HOZZÁSEGÍTHETNEK A SIKERES FOGYÁSHOZ:​​