Az ember természetéhez hozzá tartozik a hiúság. Legtöbbünk a tökéletes alakra és egészséges életre vágyik, viszont sokan nem tudják, hogy hogyan kezdjenek bele. Ebben szeretnék segíteni és összeszedtünk 5 egyszerű alapszabályt, ami hozzásegít a sikeres fogyáshoz és a vágyott alak megszerzéséhez.

1. MOZOGJ RENDSZERESEN!

A rendszeres mozgás kalóriát éget, felgyorsítja az anyagcserét. Valamint az egyszerre több ízületet mozgató (összetett) súlyzós gyakorlatok növelik a fogyást támogató hormonok termelését.


2. IGYÁL MINIMUM NAPI 2 LITER CUKOR ÉS SZÉNSAVMENTES FOLYADÉKOT!

A rendszeres folyadékfogyasztás sejtmegújító és regeneráló hatással bír, valamint csökkenti a derékkerületet is. Az emberi test nagy százalékban tartalmaz folyadékot, ennek pótlása fontos.


3. ALUDJ 7-9 ÓRÁT!

Mai rohanó világunkban nem könnyű ezt betartani, viszont fontos szem előtt tartani, hogy az alvásnál felszabaduló növekedési hormon (hgh) fontos szerepet játszik a fogyásban és egészségünk megőrzésében. Ha nem alszol eleget szervezeted kortizolt (stressz-hormon) szabadít fel, ami viszont az ellenkező, sőt káros hatást váltja ki.


4. FOGYASSZ ALACSONY GLIKÉMIÁS INDEXŰ ÉTELEKET!

A glikémiás index azt mutatja, hogy az adott étel milyen szinten emeli meg a vércukor szintet. A folyamatosan megemelt vércukorszint elhízáshoz és 2-es típusú cukorbetegséghez vezethet.


5. FORDÍTS KÜLÖNÖS FIGYELMEZ A ZÖLDSÉGFOGYASZTÁSRA!

A vitaminokon és ásványi anyagokon kívül a zöldségekben való magas rost tartalom támogatja a fogyást. Aktívabb emésztés és ez által magas energia (kalória) égetés megy végbe szervezetünkben. 

+1 VÁLOGASS KEDVEDRE FOGYÓKÚRÁS TERMÉKEINKBŐL, AMIK SZINTÉN HOZZÁSEGÍTHETNEK A SIKERES FOGYÁSHOZ:​​