E-mail: info@bijosag.hu Telefon: +36-70-51-00-004
PLACENTA REGENERÁLÓ AMPULLA HAJHULLÁSRA 10x10 ml.

PLACENTA REGENERÁLÓ AMPULLA HAJHULLÁSRA 10x10 ml.

  • Gyártó:manufacturer
  • Cikkszám: 1111
  • Elérhető: Rendelhető 2-5 munkanap
  • 4,925Ft

  • Nettó ár: 4,925Ft
- OR -

PLACENTA REGENERÁLÓ AMPULLA HAJHULLÁSRA 10x10 ml.

Fitoösztrogénekben gazdag aktív placenta kivonat -hatékonyan segíthet a változókor idején előforduló hajhullás megszüntetésében.

A kezelés eredményeképpen mintegy tíz hét alatt a haj sokkal egészségesebbé, láthatóan dúsabbá, erősebbé válhat. A placenta kivonat DNS, aminosav, vitamin, ásványianyag, ösztrogén tartalmánál fogva megszünteti a hölgyek változó korban kialakuló hajhullását is, a már elhalt hajhagymákat is regenerálhatja. Az ampullákban a hajhagymák regenerálásához, a hajszerkezet újjáépítéséhez szükséges hatóanyagok találhatóak magas koncentrációban, mint a modern kutatások során felfedezett aminosavak, melyek meghosszabbítják a haj élettartamát. A Nicky Chini kutatócsoportja által kifejlesztett keratin és fehérje formula bizonyítottan megerősíti a sérült hajszerkezetet.

Intenzív alkalmazás: hetente 3 ampulla 5 héten át

Általános alkalmazás: hetente 1 ampulla

Egy doboz 10db 10 ml ampullát tartalmaz.

Használati utasítás:

Nyissa ki a fiólát az erre szolgáló kupak segítségével.

A frissen mosott nedves haján oszlassa el egyenletesen a fiola tartalmát, úgy hogy a fejbőrébe beszívódhasson a kellő mennyiség.

Ujjaival masszírozza néhány percig a fejbőrét, hogy a vérkeringés fokozásával a hatóanyagok még tökéletesebben szívódhassanak fel.

Ne öblítse ki.

 

Származási ország: Olaszország