E-mail: info@bijosag.hu Telefon: +36-70-51-00-004
Biocom DHEA kapszula 30 db.

Biocom DHEA kapszula 30 db.

  • Gyártó:Biocom
  • Cikkszám: biocom
  • Elérhető: Rendelhető 2-5 munkanap
  • 6,900Ft

  • Nettó ár: 6,900Ft
- OR -

Biocom DHEA kapszula 30 db.

 

Öregedésgátló, anti-aging, anyahormon

Hiányának hátrányai:
Széles körben elfogadott tény, hogy az öregedéssel a testben csökken a DHEA jelenléte. Alacsony DHEA-szint következtében lecsökken az általános hormontermelés, így felgyorsulnak az öregedési folyamatok, és az ezzel együtt járó betegségek kockázata (degeneratív folyamatok, arterioszklerózis, cukorbetegség, rák, csontritkulás, immunrendszer legyengülése). A DHEA kapszula megóv, és visszafordítja a folyamatokat. Az alacsony DHEA szint majdnem kétszeres kockázatot jelenthet a koszorúér elmeszesedésre.  
Szervezetünk termelése:
Termelését a stresszhormonnak nevezett hidrokortizon is gátolja. Ha ennek szintje nõ, vele együtt az inzulinszint is emelkedik. A DHEA-t koleszterinbõl állítja elõ a mellékvese, kis mennyiségben a here vagy a petefészek. Termelése 20-25 évig maximális, utána évi két százalékkal csökken. 40 évesen a fele, 60 évesen csupán 10-20 százaléka a 20 éves kori termelésnek. A nõk DHEA-termelése a férfiakéhoz képest 80-90 százalékos. Alacsony szintje nagyobb mértékben idézi elõ a szívbetegségeket, mint a magas koleszterinszint. A magas koleszterinre adott gyógyszerek nagy része csökkenti DHEA-termelésünket. A DHEA-szintünk mondhatni megmondja, meddig élünk.
A DHEA-t ma úgy tartjuk számon, mint a stresszhormonok hatását ellensúlyozó, ellenszabályozó hormont. Hatékony antidepresszívum, mellékhatások nélkül!
Ez a termék 100 mg/kapszula gyógyszerészeti minõségû, 99 százalékosan tiszta dehidroepiandroszteront tartalmaz.
Lehetséges hatásai:
    Fiatalítás, az öregedés késleltetése, ráncok kisimítása
    A szexuális energia, teljesítõképesség növelése, impotencia gyógyítása, depresszió leküzdése
    Az immunsejtek mennyiségének növelése, az immunrendszer erõsítése
    Reumatikus fájdalmak megszüntetése
    A menopauza bekövetkezésének kitolása
    A rákképzõdés valószínûségének csökkentése
    Stressz, az öregedéssel összefüggõ betegségek kialakulási esélyének csökkentése
    Csökkenti az idõskori pigment foltokat, lelassítja a bõrvékonyodást, újra egészségessé varázsolja  az idõs korra jellemzõ sárgás bõrszint
    Javítja a csontsûrûséget, a körmök állapotát, vastagítja a hajszálakat
    A veszélyes vérrögképzõdés mérséklése

Szerepe:
A DHEA szervezetünk által legnagyobb mennyiségben elõállított szteroidszerû hormon. Az ösztrogén, a tesztoszteron, a progeszteron és a kortikoszteron elõanyaga. Sablonosan fogalmazva, ahogy átáramlik a vérrel a szervezeten, olyan hormonná alakul át, amilyenre a szervezetnek épp a legnagyobb szüksége van. Fontos szerepet játszik nõkben az abnormális szõrnövekedésben (hirzutizmus) és kopaszságban (alopecia). A DHEA a mellékvesébõl kerül a keringésbe, illetve férfiakban valamennyi a herékbõl is kijut a szexuális differenciálódás után. A DHEA szintje a 7. évtõl folyamatosan emelkedik, majd a harmadik évtized után fokozatosan csökken.
A DHEA bizonyítottan az ifjúkori jellegzetességekhez kapcsolódik, mint az energikusság, erõs libidó, izomtónus, haj és szõrzet növekedési üteme, erõsödése, színe, szellemi frissesség, elme tisztasága, rövidtávú memória, bõr simasága, jó általános kinézet és testtartás, valamint általános pozitív életszemlélet és hozzáállás.

Terheseknek és szoptató anyáknak és 18 és alatti gyermekek részére a fogyasztása nem ajánlott.

kiszerelés: 30 db

Címkék: A termék már nem rendelhető!